reggis-gutt.jpg

Hos Reggis er det kun kjeveortopeder som utfører reguleringsarbeid på dine barns tenner

 

Mange kjeveortopeder lar sekretærer utføre mye av arbeidet på barnas tenner. Det skjer ikke hos Reggis. Hos oss gjøres hele jobben av kompetente og erfarne kjeveortopeder. Vi er opptatt av kvalitet og tar ikke sjansen på at det gjøres feil på detaljer som kan få konsekvenser senere.

Mange barn og unge synes reggis er kult. Andre er usikre på hva tannregulering egentlig innebærer. Noen gruer seg og lurer på om det gjør vondt? Hos Reggis tar vi oss alltid tid til å forklare hva vi gjør og hvorfor. På en måte barna forstår. Det gir trygghet og skaper forståelse for at tannregulering er et samarbeid. Og at for eksempel tannpuss er enda viktigere med tannregulering enn uten.


Kontakt oss gjerne for konsultasjon på tlf: 67 58 80 40


Mer enn et pent smil
Tannregulering handler om mer enn pene smil. Alle vil gjerne at tennene skal stå pent på rekke, men like viktig er det å ha et normalt bitt slik at tyggefunksjonen blir best mulig og tennene ikke får slitasjeskader. Overbitt eller underbitt, skjevt bitt eller dypt bitt og mellomrom er alle eksempler på tilstander vi kan korrigere. Det er mer skånsomt å flytte på tenner og kjeve når ansiktet er i vekst. Det er derfor viktig at barnet ikke henvises for sent til spesialist.