reggis-gutter_2.jpg

Hos Reggis er etterutdanning like viktig som utdanning

 

Kjeveortopedi er et stort felt i konstant utvikling. Vi må hele tiden fylle på med ny kunnskap for å holde oss oppdatert. Akkurat som vi kontinuerlig oppgraderer utstyret vårt til det mest moderne.

For deg som har barn som trenger tannregulering gir det trygghet å vite at reguleringstannlegene Reggis holder et høyt faglig nivå. Vi tar oss alltid tid til å forklare hva vi gjør og hvorfor. På en måte barna forstår. Med god informasjon får vi også bedre resultater, blant annet fordi barna forstår at de må være tålmodige og pusse ekstra godt når de har regulering på tennene.


Kontakt oss gjerne for konsultasjon på tlf: 67 58 80 40


Mer enn et pent smil
Tannregulering handler om mer enn pene smil. Alle vil gjerne at tennene skal stå pent på rekke, men like viktig er det å ha et normalt bitt slik at tyggefunksjonen blir best mulig og tennene ikke får slitasjeskader. Overbitt eller underbitt, skjevt bitt eller dypt bitt og mellomrom er alle eksempler på tilstander vi kan korrigere. Det er mer skånsomt å flytte på tenner og kjeve når ansiktet er i vekst. Det er derfor viktig at barnet ikke henvises for sent til spesialist.